Snart är första halvlek över

På torsdag har jag lyckats ta mig igenom 6 hela veckor med och jag har lyckats gå ner ungefär hälften av mitt mål! Bravo till mig! Dock börjar jag nu längta efter riktig mat, typ sallad, frukt, kyckling, hårdbröd, mm. Eller bara att få planera och laga mat som jag kan äta. Lagar nu mat till min sambo, inte så ofta, men då och då när jag försöker vara en snäll flickvän, men det blir inte så avancerat. Blir inte heller att vi storhandlar som tidigare.

Kommer ihåg mitt första samtal som jag hade i samband med hälsoanalysen, min va verkligen på topp då och jag kände att det här vill jag verkligen klara! Jag kommer att klara det! Hon sa då att motivationen kommer inte kunna vara på topp under hela resan och det är väl så det är… Nu är den lite lägre kan man väl säga. Så lätt att nu nöja sig med det kilon jag redan gått ner, det är ändå en ganska stor skillnad på kroppen och nästan alla mina byxor och bh:ar är för stora! Men NEJ, jag ska ta en kopp te och tänka att nu tar vi andra perioden också när jag ändå håller på! Bara ynka 6 veckor kvar!

Tänk på hur bra det kommer att kännas när jag nått målet!!!

Relaterade poster

Leave a Reply