En septemberutmaning

Jag tyckte det var kul det där med utmaningar, så jag gjorde en även denna månad till Svensk scrapbookings månadsutmaning.
Skissen var denna
LOSkiss
Jag gillar det enkla och tyckte var en jättekul skiss att jobba med. Eftersom jag har så himlans många oscrappade bilder så brukar jag vilja klämma in så många som möjligt på samma layout därför var det lite extra kul att bara ha en bild med.

Mitt resultat blev detta:
IMG_1032
Ännu en layout från min härliga resa till ! Detta va en av de underbara rastplatserna som vi stannade till vid när vi var på eget äventyr med hyrd bil. Rastplatserna var som fantastiska parker och oftast hade de en helt underbar utsikt. Tydligen var det ganska vanligt att dom på söndagarna tog med sig sin familj på picknic till någon av dessa fantastiska ställena.
När jag gjorde denna layout hade jag bestämt mig för att endast använda mig av olika och jag blev så himla nöjd när jag hittade det randiga pappret och det prickiga som är av helt olika fabrikat men ändå har dom samma ton av orange, grön och den mörkare blå! Dom var som gjorda att användas tillsammans Ler
Det är ju fantastiskt svårt (har jag upptäckt) att fota en layout som gör den rättvis, med färger, dimensioner osv. Men man kanske lär sig.

Relaterade poster

Leave a Reply