Chorizo med quinoasallad

Jag måste ärligt erkänna att jag är lite svag för korv och då gärna tjockkorv. När min lokala affär hade extrapris på i början på året passade jag på att bunkra lite så att vi både skulle kunna äta till middag och frysa in till ett annat tillfälle. Här är ett enkelt recept på med quinoasallad som jag tycker är supergott

 

Det här behöver du till 4 personer:
4 st chorizo
3 dl
6 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
½ ask á 250 g
1 gul
100 g sugarsnaps
Ruccolasallad

Till senapsdressingen
2 tsk
3 msk olja
1 msk
Svartpeppar

Koka quinoagrynen i vatten med buljongtärningen enligt beskrivningen. Låt rinna av och svalna. Blanda ner halverade körsbärstomater, sugarsnaps (om du vill kan du förvälla dom innan, men det gjorde inte jag), strimlad paprika och . Vänd ner några matskedar av senapsdressingen och smaka av.
Halvera chorizo och stek dom i stekpanna eller i ugnen. Servera med salladen.

Hoppas att det smakar :)

Relaterade poster

Leave a Reply