Väskkort

Väskkort i rosa
Hej hopp, vad länge sen det va jag uppdaterade nu, men det har varit flytt, jul och lite annat som tagit upp tiden. Flytten innebar bland annat att jag fick packa upp mina lådor med -saker! Yey! Den innebar även att vi nu har ett riktigt kök så det lär nog bli en del bloggande om mat, bröd och bakverk framöver, hoppas jag :)

Min systerdotter fyller 5 år nästa vecka och i morgon ska hon ha kalas för familj och släkt! Eftersom de ha varit borta 6 veckor på semester så ska det bli extra kul att träffa dom igen! :) Hon älskar verkligen kläder, väskor och smycken och jag vet redan att hon kommer få smycken så jag tänkte att hon kanske vill köpa sig något passande till, så hon ska få ett presentkort av oss. Är det för tidigt att ge en 5-åring presentkort?

För att göra det hela lite mer roligt har jag gjort ett som man kan lägga presentkortet i :)

Här kommer lite detaljbilder

Väskkort, detaljer utsidan

Ovan är det bilder på utsidan av korten

Väskkort, detaljer insida

Om man öppan kortet är det dekorerat med text och . Eftersom det va så länge sen jag köpte papper och grejer så vet jag inte riktigt vart som kommer ifrån, men en sak är säker och det är att jag chalkar kanterna :) Tycker om effekten av det och har man en gång börjat är det svårt att sluta, det blir så naket på nåt sätt :)

Ha det!

Kram

Relaterade poster

Leave a Reply